25 jaar Vriendschap, 20 jaar Klavertjevier

25 jaar Vriendschap, 20 jaar Klavertjevier

Op 21 en 22 juni vierden vzw Vriendschap en sociaal restaurant Klavertjevier in Runkst hun vijfentwintigste en twintigste verjaardag. Klavertjevier, een initiatief van vzw Vriendschap, vierde dat zaterdag met een vriendschapsdag. De zon was van de partij en vrijwilligers, buurtbewoners en passanten genoten van een sympathieke, volkse sfeer. 

De dag voordien hieven gewezen voorzitter Roger Vandebroek en huidig voorzitter Ruth Claes het glas op een kwarteeuw Vriendschap. In zijn toespraak benadrukte Hasseltse schepen Rik Dehollogne het belang van deze vzw voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Martine Vissers, teamleider horeca & sociaal toerisme bij IN-Z en drijvende kracht achter Klavertjevier, blikt tevreden terug: "Vriendschap en Klavertjevier brengen mensen dichter bij elkaar. Wie komt eten in het sociaal restaurant, krijgt een warme welkom. En dat gevoel dreef ook dit feestweekend boven." 

Sinds november vorig jaar zet IN-Z haar schouders onder Vriendschap die met de hulp van vrijwilligers lokale ontmoeting en solidariteit wil bevorderen. Ontdek hoe je Vriendschap kan steunen als meter/peter of sponsor of als vrijwilliger