Geleidelijke verruiming dienstverlening met dienstencheques

Geleidelijke verruiming dienstverlening met dienstencheques

Bij aanvang van de coronacrisis beperkte vzw IN-Z voor onbepaalde tijd huishoudhulp met dienstencheques tot diensten bij klanten met een hogere zorgnood. Mede op vraag van werknemers en klanten bekijken wij op dit ogenblik een geleidelijke heropstart - in veilige omstandigheden - van diensten die wij sinds het begin van de coronacrisis hebben opgeschort. 

Waar mogelijk en waar de vraag zich stelt zullen medewerkers van IN-Z geleidelijk aan hun diensten terug opstarten. Wij ondersteunen hen niet alleen met handschoenen, mondmaskers en handgels maar ook met begeleiding en vorming over veilig en gezond werken tijdens de coronacrisis. Aan onze klanten zullen wij eveneens vragen om in een veilige werkomgeving te voorzien, onder meer door social distancing in acht te nemen en verluchting van de ruimtes. 

De Vlaamse overheid moedigt aan om activiteiten in de dienstencheques, waar mogelijk, te laten doorgaan. Dit spoort samen met de wil van IN-Z om noden van klanten in te vullen, alsook om in de komende periode de motor van sociale werkgelegenheid terug op gang te trekken. 

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, onthaal & toerisme, groen & klus en training & begeleiding. 

Lees ook Boodschappendienst verhelpt ongemak

Lees ook Aangepaste dienstverlening vzw IN-Z