IN-Z is gezinsvriendelijk

IN-Z is gezinsvriendelijk

Net als tachtig andere bedrijven en organisaties ondertekende IN-Z het charter voor een gezinsvriendelijke organisatie van de Gezinsbond. Daarmee onderstreept IN-Z dat gezinsvriendelijke werkomstandigheden haar nauw aan het hart liggen.

Eef Esch, verantwoordelijke personeelsbeleid van vzw IN-Z: "Voor IN-Z is gezinsvriendelijk ondernemen niet nieuw. We ondertekenden het charter op 14 oktober 2010. Maar al sinds ons ontstaan in 1996 is het personeelsbeleid van IN-Z gericht op werkbaar werk, waarbij veel aandacht uitgaat naar de balans tussen arbeid en gezin. We werken sociaalflexibel, wat betekent dat onze medewerkers met groene, oranje en rode zones kunnen aangeven wanneer ze wel, misschien of niet kunnen ingezet worden. Zo kunnen ze hun job perfect combineren met het ophalen van hun schoolgaande kinderen bijvoorbeeld, of met de zorg voor een hulpbehoevend familielid."

Het charter maakt vandaag deel uit van de campagne GEZINophetWERK waarmee de Gezinsbond bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen ondersteunt bij het voeren van een gezinsvriendelijk personeelsbeleid. 

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, horeca & sociaal toerisme en klus & groen.