IN-Z traint en begeleidt nu ook

IN-Z traint en begeleidt nu ook

Sinds begin dit jaar is de activiteitenboom van IN-Z een tak rijker. Voortaan biedt IN-Z ook training en begeleiding aan. Dat werd mogelijk doordat IN-Z vzw Agora overnam, wat door beide partijen als positief werd ervaren. IN-Z zal het kwaliteitsvolle aanbod van persoonsgerichte training en begeleiding waarvoor Agora in Limburg en Vlaams-Brabant bekendstond, verder uitbouwen. Op die manier wil IN-Z nog beter inspelen op de evolutie van de arbeidsmarkt en de toenemende nood van werkgevers op het vlak van medewerkersbeleid.

Met de in huis gehaalde expertise richt IN-Z haar pijlen zowel binnenshuis als buitenshuis. Werknemers van IN-Z kunnen rekenen op extra bagage voor een kansrijkere loopbaan binnen of buiten IN-Z. Op de markt kunnen werkgevers uit non-profit en profit IN-Z inroepen voor begeleidingsnoden op hun specifieke terrein. IN-Z kan daarbij terugvallen op meer dan twintig jaar sociaal, flexibel en duurzaam ondernemen. 

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, horeca & sociaal toerisme, klus & groen en training & begeleiding.