IN-Z wint Limburgse HR-award 2017

IN-Z wint Limburgse HR-award 2017

Vzw IN-Z is de trotse winnaar van de Limburgse HR-award 2017. Die prijs wordt jaarlijks door Voka - Kamer van Koophandel Limburg uitgereikt aan een Limburgse onderneming die opmerkelijke prestaties levert op het vlak van humanresourcesmanagement. IN-Z behoorde tot de genomineerden, samen met ASAP HR Group en United Experts. 

De prijsuitreiking vond plaats op de Dag van HRM, een themadag voor HR-professionals in de Nike European Logistics Campus in Laakdal. Francis Wanten, voorzitter Voka - KvK Limburg, overhandigde de felbegeerde award aan Liesbeth Gerits, verantwoordelijke organisatie en talent bij IN-Z. De jury was lovend: "IN-Z slaagt er al jaren in om in de sector van de sociale economie altijd te vertrekken vanuit het potentieel van de mensen die ze duurzaam willen tewerkstellen. Ze versterken de sterktes en nodigen mensen uit zich te ontplooien. Bovendien wordt 'organisatie en talent' zeer breed gedragen binnen IN-Z, in alle hoeken en lagen van de organisatie. Dat laatste was doorslaggevend voor ons."

Al sinds 1996 creëert IN-Z sociale en duurzame tewerkstelling waarbij kansen geven en talentontwikkeling centraal staan. De HR-award 2017 is een mooie bekroning daarvan. Lidwien Nackom, directeur organisatie van vzw IN-Z, reageert opgetogen: "Ik ben trots op al onze 1342 werknemers met talent en een hart voor mensen. Dank aan iedereen!"

Lees ook het persbericht van Voka - Kamer van Koophandel Limburg: "IN-Z heeft beste HR-beleid 2017 in Limburg" en het Dossier Dag van HRM in Bedrijvig Limburg 12/17.

Ontdek het HR-beleid van IN-Z in dit filmpje