Lenteactie

Lenteactie

De lente vormt het ideale moment om een frisse bries door het huis te laten waaien. Ben je klant van IN-Z (of ben je van plan snel klant te worden) en wil je in april of mei één extra dienst poets- en huishoudhulp bovenop je ingeplande diensten? Dan betaal je voor die extra dienst slechts 5 euro per uur.

Wat houdt die extra dienst in? 

Met de lenteactie kan je eenmalig extra poets- en huishoudelijke taken aanvragen zoals een grondige lenteschoonmaak, het opruimen van je winterkledij, het wegwerken van een berg strijk ...  IN-Z kan ook koken voor jou. De extra dienst bestaat uit minimum twee en maximum vier opeenvolgende uren. 

Hoe vraag je deze extra dienst aan?

Neem contact op met IN-Z en vraag deze extra dienst aan of laat weten dat je klant wenst te worden en wil genieten van de lenteactie. In onderling overleg spreken we dan af wanneer deze dienst zal doorgaan. 

Hoe gebeurt de betaling?

Je betaalt deze extra dienst met 1 dienstencheque per uur. De korting die IN-Z geeft, wordt teruggestort op je rekening. Voor de gepresteerde uren 'lenteactie' van april gebeurt dat voor 30/06/2019, voor de gepresteerde uren 'lenteactie' van mei gebeurt dat voor 31/07/2019. Nog een voordeel: voor deze extra dienst rekenen we geen verplaatsingskost aan. Hierop komt het neer: 

Dit is de prijs van een dienstencheque: € 9
Dit is je fiscaal voordeel: - € 2,70
Deze korting krijg je van IN-Z: - € 1,30
Je betaalt geen verplaatsingskost: + € 0
Je betaalt slechts: € 5  

Deze actie geldt enkel in de periode van 1 april 2019 tot en met 31 mei 2019.

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, onthaal & toerisme, groen & klus en training & begeleiding.