Lenteactie

Lenteactie

De lente vormt het ideale moment om een frisse bries door het huis te laten waaien. Bent u klant van IN-Z en wilt u in april of mei wat extra poets- en huishoudhulp bovenop uw ingeplande diensten? Dan betaalt u voor de extra uren slechts € 4 per uur. Bent u nog geen klant van IN-Z? Indien u in april of mei klant wordt, krijgt u uw eerste vier uren poets- en huishoudhulp van april of mei aan € 4 per uur.

Hoe vraagt u dit aan?

Neem contact op met uw coördinator en vraag de extra uren aan of laat weten dat u klant wenst te worden. Wij voorzien een ploeg van help(st)ers voor deze bijkomende diensten zolang er uren ter beschikking zijn. Wees er dus snel bij!

Hoe gebeurt de betaling?

U geeft voor deze extra diensten 1 dienstencheque per uur mee aan de help(st)er. De korting die IN-Z geeft, wordt teruggestort op uw rekening. Voor de gepresteerde uren 'lenteactie' van april gebeurt dat voor 30/06/2017, voor de gepresteerde uren 'lenteactie' van mei gebeurt dat voor 31/07/2017. Nog een voordeel: voor deze extra diensten rekenen we geen verplaatsingskost aan. Hierop komt het neer: 

  • Dit is de prijs van een dienstencheque: € 9
  • Dit is uw fiscaal voordeel: - € 2,70
  • Dit is de korting van IN-Z: - € 2,30
  • U betaalt geen verplaatsingskost: + € 0
  • U betaalt slechts: € 4  

Deze actie geldt enkel in de periode van 1 april 2017 tot en met 31 mei 2017.