Lenteactie

Lenteactie

De lente vormt het ideale moment om een frisse bries door het huis te laten waaien. Bent u klant van IN-Z en wil u in april of mei wat extra poets- en huishoudhulp bovenop uw ingeplande diensten? Dan betaalt u voor de extra uren slechts € 4 per uur. Bent u nog geen klant van IN-Z? Indien u in april of mei klant wordt, krijgt u uw eerste vier uren poets- en huishoudhulp van april of mei aan € 4 per uur.

Hoe vraagt u dit aan?

Neem contact op met uw begeleider en vraag de extra uren aan of laat weten dat u klant wenst te worden. Wij voorzien een ploeg van medewerkers voor deze bijkomende diensten zolang er uren ter beschikking zijn. Wees er dus snel bij!

Hoe gebeurt de betaling?

U betaalt 1 dienstencheque per uur. De korting die IN-Z geeft, wordt teruggestort op uw rekening. Voor de gepresteerde uren 'lenteactie' van april gebeurt dat voor 30/06/2018, voor de gepresteerde uren 'lenteactie' van mei gebeurt dat voor 31/07/2018. Nog een voordeel: voor deze extra diensten rekenen we geen verplaatsingskost aan. Hierop komt het neer: 

Dit is de prijs van een dienstencheque: € 9
Dit is uw fiscaal voordeel: - € 2,70
Dit is de korting van IN-Z: - € 2,30
U betaalt geen verplaatsingskost: + € 0
U betaalt slechts: € 4  

Deze actie geldt enkel in de periode van 1 april 2018 tot en met 31 mei 2018.

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, horeca & sociaal toerisme en klus & groen.