Quality time met het gezin tijdens het weekend

Quality time met het gezin tijdens het weekend

Katrijn Menten (30) uit Stevoort is de trotse mama van twee guitige kindjes. Na de geboorte van spruit nummer twee verhuisde ze met haar gezin naar een grotere woning: "Op den duur ben je elk weekend van ’s morgens tot ’s avonds in de weer om alles proper te houden. Gelukkig kon ik terecht bij IN-Z. Dankzij onze huishoudhulp geniet ik weer van quality time met het gezin."

Poetsman poetst en strijkt = meer quality time

Poetsman Youbin is een échte hulp voor Katrijn: "Met twee kleine kinderen is het hier altijd druk. Daarom is elke helpende hand meer dan welkom. Onze poetsman Youbin springt vier uur per week binnen, telkens op maandagvoormiddag. Dan helpt hij met poetsen en strijken. Een maandagvoormiddag lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd. Maar eigenlijk is het ideaal. De kinderen kunnen tijdens het weekend naar hartenlust verjaardagsfeestjes vieren of spelen in de zandbak. Want je weet: op maandag komt Youbin, dan is het huis terug in orde voor de rest van de week. Quality time blijft zo op de eerste plaats komen."

“Alles loopt vanzelf”

IN-Z is vlot bereikbaar volgens Katrijn: "En toch heb ik weinig contact met de begeleiders van IN-Z. Want ... geen nieuws is goed nieuws. Ik overleg rechtstreeks met Youbin. Dat gaat veel sneller. Tijdens zijn zomerverlof bel ik wel eens naar het kantoor om vervanging te regelen. Dat is meteen geregeld. Extra fijn: want de zomermaanden zijn de periode om met volle teugen te genieten van quality time."

Van poetshulp tot assistent-potjestrainer

Op maandag is Katrijn zelf aan het werk: "Ik zie Youbin zelf dus bijna nooit. Maar als het toch een keer gebeurt, valt me meteen op hoe lief hij is. Bij de geboorte van onze dochter Fran gaf hij een heel mooi kaartje. En bij kerst bracht hij chocolade-eitjes mee voor onze andere dochter, Maud. Die kwamen perfect van pas tijdens de potjestraining: telkens Maud op het potje was geweest, kreeg ze een chocolaatje als beloning. Youbin brengt dus niet alleen quality time, hij is ook heel attent voor onze kinderen."

Vraag hier uw huishoudhulp aan.