't Dorpshuys, powered by IN-Z

't Dorpshuys, powered by IN-Z

Omgeven door het natuurgebied de Duinengordel nodigt ons charmante gastenverblijf uit voor een weekendje weg. Met zijn grote terras is het ook een trekpleister voor wandelaars en fietsers.

Het volledig gerenoveerde etablissement telt vijf kamers voor twee, drie of vier personen. Elke kamer heeft eigen sanitair en badkamer met douche. Er is tv en draadloos internet in de kamer. De kamer op het gelijkvloers is volledig rolstoeltoegankelijk, evenals de brasserie en het terras (A label).

Wandel- en fietsarrangementen lokken u naar het Limburgse groen! U kan er ter plaatse ook een wandelgps of een elektrische fiets huren. 

’t Dorpshuys is een officieel onthaalpunt van de Duinengordel. Aan de balie verkopen we onder meer wandelkaarten. Daarnaast is 't Dorpshuys ook erkend als fietscafé. Menig fietser stapt onderweg even af voor een koffie of een heerlijk Limburgs bier op ons terras!

In de omgeving

Opoeteren is een rustig dorpje op de grens tussen het Maasland en het Nationaal Park Hoge Kempen en is dé ideale uitvalsbasis om deze streken te ontdekken. Maaseik, gelegen aan de Maas, ligt op 10 km afstand. De steden Genk, Hasselt, Tongeren of Maastricht zijn makkelijk te bereiken. Maasmechelen Village, C-Mine, en Bokrijk liggen op slechts 15 minuten met de auto.

Terug naar overzicht