Voel je de koning te rijk

Voel je de koning te rijk

Doet de naam De Merode een (adellijk) belletje rinkelen? Terecht, want het Merodegebied was eeuwenlang bezit van de adellijke familie De Merode. Het strekt zich uit over negen gemeenten en steden: Laakdal, Westerlo, Herselt, Hulshout, Geel, Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Diest en Tessenderlo. Vandaag bestaat De Merode uit een wonderlijk decor van landbouwkavels, natuurgebieden en bossen.  

Wil je het Merodegebied op een originele en milieuvriendelijke manier ontdekken? Kies dan voor een rit met een elektrische tuktuk. Daarmee kan je met vijf personen tegen maximum vijfenveertig km/uur heerlijk onthaasten. Aan de stoomzagerij in Laakdal zijn zeven e-tuktuks beschikbaar. IN-Z verzorgt er het bezoekersonthaal. Zo is een goede start meteen verzekerd. 

Reserveer je rit hier of proef de sfeer via het artikel 'Voel je de koning te rijk' dat zopas verscheen in Met volle inzet (voorjaar 2019). 

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, onthaal & toerisme, groen & klus en training & begeleiding.