Win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp

Win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp

Van 1 januari tot en met 31 december 2020 genieten van een netjes opgeruimd huis, gratis en voor niets? Dat kan. Doe mee aan onze wedstrijd '1 jaar gratis' en win wekelijks drie uur poets- en huishoudhulp van IN-Z. Enkel klanten of personen die binnenkort klant wensen te worden, kunnen geldig deelnemen aan de wedstrijd. 

Inschrijven kan tot maandag 9 december 2019 om 12 uur 's middags.  

‚ÄčOp donderdag 12 december om 12 uur wordt de winnaar geloot uit alle deelnemers. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door IN-Z. 

Hoe werkt het? De winnaar betaalt de poets- en huishoudhulp in eerste instantie zelf met dienstencheques (maximum 3 dienstencheques per week gedurende 52 weken in 2020). Per ontvangen dienstencheque zal IN-Z het bedrag van de dienstencheque, verminderd met het fiscale voordeel dat de winnaar geniet, overschrijven op de rekening van de winnaar. Eenvoudig en handig. Waag ook jij je kans?

Raadpleeg hier het volledige wedstrijdreglement

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, onthaal & toerisme, groen & klus en training & begeleiding.