Boodschappen met dienstencheques

boodschappendienst met dienstencheques

Voor wie krap zit in tijd én voor wie zich moeilijker kan verplaatsen. Dagelijkse boodschappen in de supermarkt of bij de winkel om de hoek en daarna nog even langs bij de apotheek of bij de warme bakker… Laat onze medewerkers dat voor jou doen.  Als je dat wil, plaatsen wij de boodschappen ook netjes op hun plaats in de koelkast en in de kasten. Je betaalt onze boodschappendienst met dienstencheques.

Voor één rondje boodschappen voorzien we minimaal twee uur, maar boodschappen van kortere duur zijn natuurlijk mogelijk als onze medewerker je daarnaast nog andere hulp levert, zoals poetsen, wassen, strijken of koken. Je kiest daarbij ook helemaal zelf op welke dagen en uren je onze hulp wenst. 

Al onze medewerkers genieten opleiding en worden persoonlijk opgevolgd. Zo garanderen we kwaliteitsvolle dienstverlening. Daarnaast staan onze begeleiders ook klaar voor jouw verhaal, want wij willen dat thuishulp goed zit. Ook bijvoorbeeld wanneer de noden wijzigen en de taken moeten worden aangepast. 

Contacteer ons vandaag nog via onderstaande telefoonnummer of webformulier. 

Boodschappen met dienstencheques aanvragen

Vul uw postcode in en stel uw vraag aan onze lokale werking.

We zijn voor onze klanten 24/7 bereikbaar.

Bel ons op het gratis nummer 0800 55 024 of vul hieronder uw gegevens in. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.