Horeca & sociaal toerisme

't Dorpshuys in Opoeteren

’t Dorpshuys is een gastenverblijf met de allure van een hotel en de charme van een B&B.  Het mooie pand was ooit de woonplaats van het schoolhoofd en diende lange tijd als gemeentehuis. Vandaag is het op en top gerenoveerd en kan u er terecht voor een betaalbare overnachting. De kamer op het gelijkvloers is volledig rolstoeltoegankelijk, evenals de brasserie en het terras.

De omgeving biedt wandelaars en fietsers heel wat mogelijkheden. 't Dorpshuys is een erkend infopunt binnen het natuurgebied de Duinengordel en daarnaast ook een erkend fietscafé, ideaal gelegen aan knooppunt 37 van het Limburgse fietsroutenetwerk. 

‘t Dorpshuys is erkend door Toerisme Voor Allen. Online reserveren voor verblijf kan via de eigen site van 't Dorpshuys. 

Soep

Wij bereiden en verdelen ook eerlijke soep bij bedrijven, organisaties en scholen in Noord- en Zuid-Limburg. In scholen kunnen we helpen met uitscheppen van soep over de middag. Bij bedrijven en organisaties plaatsen wij een koelrek en zorgen we voor dagelijkse aanvoer van soep in porties per halve liter.

Catering & Cafetaria

Met ons voeg je een vleugje sociaal ondernemen toe aan uw netwerkmoment. Onze ploeg verzorgt recepties op maat. Bedrijven benaderen ons ook voor het openhouden van hun cafetaria.

Bij interesse kan je vrijblijvend contact opnemen met Stefan Szyr - 0483/06 19 39 - stefan.szyr@in-z.be