Seniorenoppas

thuiszorg

Dankzij professionele oppas kunnen ouderen langer in de eigen thuisomgeving blijven wonen, ook wanneer ze meer van anderen afhankelijk zijn geworden.  Oppashulp van IN-Z is tegelijk een extra ondersteuning van familieleden of anderen die de zorg voor een naaste op zich nemen. Onze medewerkers lossen hen af op de juiste momenten.  Ze houden de senior gezelschap en nemen eenvoudige taken waar zoals samen een (rolstoel)wandelingetje maken, begeleiden bij verplaatsingen, voorlezen uit de krant, een boterham smeren, de brievenbus legen, waken… Levenskwaliteit staat daarbij centraal.

Oppas kan overdag en ’s avonds, zowel in de week als in het weekend en op feestdagen. Daarin zijn wij grensverleggend. Ook nachtoppas is mogelijk. Indien aangewezen werken we ook in kortere blokken van twee uur. Zolang de hulpvraag loopt zorgen wij voor een vaste medewerker.  

Onze medewerkers bieden kwaliteit dankzij permanente vorming en begeleiding. Zo hebben zij oog en oor voor eenzaamheid, weten zij hoe om te gaan met dementie, kunnen zij een ondersteunende rol opnemen in de palliatie enz... Onze begeleider volgt alles op en blijft je persoonlijke contactpersoon. Via onze permanentiedienst is een team van begeleiders 24/7 bereikbaar voor vragen over de geboden hulp. 

Contacteer ons vandaag nog via onderstaande telefoonnummer of webformulier.

Seniorenoppas aanvragen

Vul uw postcode in en stel uw vraag aan onze lokale werking.

We zijn voor onze klanten 24/7 bereikbaar.

Bel ons op het gratis nummer 0800 55 024 of vul hieronder uw gegevens in. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.