Over ons

Ken jij ons al? Bekijk hier ons filmpje ... 

 

De Vlaamse overheid erkent IN-Z als onderneming in de lokale diensteneconomie, als dienstenchequeonderneming en als dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille.

Wij bieden een waaier aan diensten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, toerisme & onthaal, klus & groen en training & begeleiding. Duizend driehonderd werknemers zetten daarin dagelijks hun beste beentje voor. Meer weten over hoe wij groeiden? Onze tijdslijn loodst je door de belangrijkste mijlpalen van onze geschiedenis. 

Missie

Als sociale onderneming zijn we grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend op maatschappelijke noden.

Partners

IN-Z participeert in Poetskracht cvba so, Host vzw en Vriendschap vzw, drie vaste partners die samen met IN-Z noden in de samenleving helpen lenigen.

Verder werkt IN-Z nauw samen met verschillende lokale besturen, met de diensten gezinszorg van Familiehulp, OCMW Beringen en Zorg Leuven en met vzw Openluchtopvoeding in de Antwerpse Noorderkempen.  

IN-Z is lid van de Koepel lokale diensteneconomie, van de werkgeversfederatie Sociare, van de overkoepelende organisatie voor eerstelijnsgezondheidszorg Listel en van de Huizen van het Kind van Haspengouw, Beringen en Hasselt.

Bestuur en algemene vergadering

Vanoevelen Maurice (wnd. voorzitter), Van Passel Jan (secretaris), Bijnens Luc (bestuurder), Mariën Staf (bestuurder), Reynaert Rudi (bestuurder),  Verachtert Paul (bestuurder), Verbeek Roland (bestuurder), Maes Sylvain.

Het kompas voor de bestuurlijke werking van IN-Z wordt gevormd door de missie, de waarden en de ambities van IN-Z als sociale onderneming.

Steunverleners

Downloads