Over ons

Ken jij ons al? Bekijk hier ons filmpje ... 

 

De Vlaamse overheid erkent IN-Z als onderneming in de lokale diensteneconomie en als dienstenchequeonderneming.

Wij beschikken over een hele waaier van diensten die wij vandaag groeperen in vier domeinen: zorg, huishoudelijke hulp, kind & vrije tijd en horeca & sociaal toerisme. In elk daarvan geven wij aan heel wat mensen een goede plaats op de arbeidsmarkt. IN-Z telt duizend driehonderd medewerkers met een contract voor onbepaalde duur.  Meer weten over hoe wij groeiden? Onze tijdslijn loodst je door de belangrijkste mijlpalen van onze geschiedenis. 

Missie

Als sociale onderneming zijn we grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend op maatschappelijke noden.

Partners

IN-Z werkt onder meer samen met verschillende lokale besturen, met de diensten gezinszorg en aanvullende thuiszorg van Familiehulp, OCMW Beringen en Zorg Leuven en met vzw Openluchtopvoeding in de Antwerpse Noorderkempen.  

IN-Z is lid van de Koepel lokale diensteneconomie, van de werkgeversfederatie Sociare, van de overkoepelende organisatie voor eerstelijnsgezondheidszorg Listel en van de Huizen van het Kind van Haspengouw, Beringen en Hasselt.

IN-Z is vennoot van cvba so Poetskracht. Daarnaast zijn vzw HOST en vzw Vriendschap samenwerkende partners.

Bestuur en algemene vergadering

Vanoevelen Maurice (wnd. voorzitter), Van Passel Jan (secretaris), Bijnens Luc (bestuurder), Staf Mariën (bestuurder), Carnotensis Patrick (bestuurder), Reynaert Rudi (bestuurder), Van Baelen Jean-Pierre (bestuurder), Verachtert Paul (bestuurder), Verbeek Roland (bestuurder), Maes Sylvain.

Het kompas voor de bestuurlijke werking van IN-Z wordt gevormd door de missie, de waarden en de ambities van IN-Z als sociale onderneming.

Steunverleners

Downloads